Hifistely lisäravinteilla

heraa

Fitness- ja bodypiireissä kuluu jauhoja ja pillereitä. Vasta-alkajat pistävät ensitöikseen purnukkatilaukset vetämään, koska etiketissä komeili ronnie coleman ja mainostekstissä luvattiin 600% testobuustit.

Ravintolisien käyttö kuuluu vakavaan saliharrastukseen, mutta niillä on ihmeellinen maine taikajauhoina, jotka ovat se salainen tie suuriin lihaksiin. No tämä on tietysti väärin, ei ole mitään salaista tietä. Lisäravinteilla on todellakin paikkansa kuntosaliharrastuksessa, mutta se on vain ruokavalion tukeminen. Herajauho ei kasvata lihaksia yhtään sen nopeammin kuin saman protskumäärän saaminen vaikkapa kanasta.

Heralla on kuitenkin paikkansa esim. palautumisjuomassa, jossa nopeasti imeytyvät ravintoaineet toimivat katabolisen tilan katkaisijoina. Palautusjuoma onkin ainoa lisäravinnetuote, jota ihan vasta-alkajan kannattaa hankkia. Sen jälkeen unohda muut lisäravinteet hetkeksi ja keskity ainoastaan tehokkaaseen fitness ruokavalion parantamiseen sekä aiheesta oppimiseen. Älä keskity seuraavaksi lisäravinnetiedon hamuamiseen.